Вероника Ротън im on a highway to hell and im going doooown.

Брой мнения: 256 Points: 425 Join date: 31.05.2010 Age: 15 Местожителство: навсякъде и по всяко време.
 | Заглавие: Най-важното, което трябва да знаем за историята Нед Авг 01, 2010 7:43 am | |
| • В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.
Ще си допълня информацията, просто в момента книгата не е в мен, за да едитна (: _________________ Запомни ме такава — разнежена. С добротата (назаем навярно.) В лабиринта съм тръгнала с преждата от митическа фея открадната. И какво, че е друга епохата. Пещерите панелни са същите.  И ме мами страхът от високото, и викът на ранените къщи. Запомни ме, защото очите ми вече няма да будят морето. Ще избягам от твоите питанки при прегръдката на ветровете. Тези истински верни приятели, със коси от подпалена слама. |
|