|
| Автор | Съобщение |
|---|
Susan Deschain. she`s the one that i adore < 33

Брой мнения: 81 Points: 113 Join date: 01.08.2010 Местожителство: the barony of mejis.
 | Заглавие: soundtrack на вашия ден. Пон Авг 02, 2010 10:44 am | |
| нямам муза за оригинални заглавия.. ;d
Reamonn - Moments like this
е моят за днес. <3 _________________ So don't pin your hopes or pin your dreams.. To misanthropes or guys like me.
The truth is overrated, I suppose.
|
|
 | |
Вероника Ротън im on a highway to hell and im going doooown.

Брой мнения: 256 Points: 425 Join date: 31.05.2010 Age: 15 Местожителство: навсякъде и по всяко време.
 | Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Пон Авг 02, 2010 11:33 am | |
| Адската песен < 33
Моят е KoRn - World Up ;dd Няма такъв смях като аз и една приятелка, танцуващи на тая песен _________________ Запомни ме такава — разнежена. С добротата (назаем навярно.) В лабиринта съм тръгнала с преждата от митическа фея открадната. И какво, че е друга епохата. Пещерите панелни са същите.  И ме мами страхът от високото, и викът на ранените къщи. Запомни ме, защото очите ми вече няма да будят морето. Ще избягам от твоите питанки при прегръдката на ветровете. Тези истински верни приятели, със коси от подпалена слама. |
|
 | |
Симон Сан Клер редактор (:

Брой мнения: 70 Points: 92 Join date: 02.08.2010 Age: 16 Местожителство: Dancing in the faity sand, looking for an answer to my questions...
 | Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Пон Авг 02, 2010 12:06 pm | |
| Green Day - Boulevard Of Broken Dreams
Aww, тази я слушам в момента ^^ < 33 ~ Вероника Ротън; 2 август; 15.14 _________________ Dust. When you hear this word, you think of something really dirty, really bad. Something, that annoys you.
But there's another meaning.
It's a fairy dust... It can make you smile. make you fall in love... It makes you happy. Smile and take the dust in your hands! |
|
 | |

Брой мнения: 256 Points: 425 Join date: 31.05.2010 Age: 15 Местожителство: навсякъде и по всяко време.
 | Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Вто Авг 03, 2010 10:17 am | |
| Саундтрака на Карибски пирати ;dd
[ Никой да не мърда! ... Изтървах си мозъка ]
& Cinema Bizzare - My Obsession
you`re my obsession, my confusion, my confession, the one i want tonight < 33 _________________ Запомни ме такава — разнежена. С добротата (назаем навярно.) В лабиринта съм тръгнала с преждата от митическа фея открадната. И какво, че е друга епохата. Пещерите панелни са същите.  И ме мами страхът от високото, и викът на ранените къщи. Запомни ме, защото очите ми вече няма да будят морето. Ще избягам от твоите питанки при прегръдката на ветровете. Тези истински верни приятели, със коси от подпалена слама. |
|
 | |
Симон Сан Клер редактор (:

Брой мнения: 70 Points: 92 Join date: 02.08.2010 Age: 16 Местожителство: Dancing in the faity sand, looking for an answer to my questions...
 | Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Вто Авг 03, 2010 10:57 am | |
| AC/DC - Highway To Hell... Започнах още от снощи да си я тананикам, та сега ми се е забила в главата... _________________ Dust. When you hear this word, you think of something really dirty, really bad. Something, that annoys you.
But there's another meaning.
It's a fairy dust... It can make you smile. make you fall in love... It makes you happy. Smile and take the dust in your hands! |
|
 | |

Брой мнения: 81 Points: 113 Join date: 01.08.2010 Местожителство: the barony of mejis.
 | Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Вто Авг 03, 2010 1:26 pm | |
| Beck - Loser _________________ So don't pin your hopes or pin your dreams.. To misanthropes or guys like me.
|
|
 | |

| Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Вто Авг 10, 2010 8:14 am | |
| The Runaways - Cherry Bomb < 33
Hello daddy, hello mom i'm your ch ch ch chery bomp Hello world, i'm your wild girl i'm your ch-ch-cherry bomb
Избива ме на такава лиготия от тая песен. _________________ Запомни ме такава — разнежена. С добротата (назаем навярно.) В лабиринта съм тръгнала с преждата от митическа фея открадната. И какво, че е друга епохата. Пещерите панелни са същите.  И ме мами страхът от високото, и викът на ранените къщи. Запомни ме, защото очите ми вече няма да будят морето. Ще избягам от твоите питанки при прегръдката на ветровете. Тези истински верни приятели, със коси от подпалена слама. |
|
 | |

| Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Вто Авг 10, 2010 9:53 am | |
| marcy playground - sex and candy
_________________ So don't pin your hopes or pin your dreams.. To misanthropes or guys like me.
|
|
 | |
Елиз Турунен редактор (:

Брой мнения: 56 Points: 59 Join date: 02.08.2010
 | Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Пет Авг 13, 2010 11:09 am | |
| Eminem- Not Afraid Напомня ми за "Зверски" на Алекс Флин и ме разлигавя. xD |
|
 | |

| Заглавие: Re: soundtrack на вашия ден. Съб Авг 14, 2010 2:15 pm | |
| Pink Floyd - Hey You < 33 _________________ Запомни ме такава — разнежена. С добротата (назаем навярно.) В лабиринта съм тръгнала с преждата от митическа фея открадната. И какво, че е друга епохата. Пещерите панелни са същите.  И ме мами страхът от високото, и викът на ранените къщи. Запомни ме, защото очите ми вече няма да будят морето. Ще избягам от твоите питанки при прегръдката на ветровете. Тези истински верни приятели, със коси от подпалена слама. |
|
 | |
|